Da’s snel

Welkom dan bij de eerste aflevering van het blog waarvan ik eigenlijk geen letter getypt heb. Ik heb dit namelijk gewoon uitgesproken. De app doet de rest. Ik hoef alleen nog de tekst

over te typen, nee  eigenlijk niet eens over te typen. kopiëren naar mijn blog En dan kunt u het lezen. Is toch geweldig of niet? 

Het stelt mij in staat om u in ieder geval op regelmatige wijze op de hoogte te brengen van de belevenissen van mij en mijn huisgenoten en wat er al zo omheen gebeurd. Ik heb zojuist een boek gelezen van Herman Koch.Dat was niet een heel bijzonder boek. Volgens mij was het van een boekenweekgeschenk. 

Nou ik kom niet eens op de titel, dus dan dat zegt dan wel iets over wat er is een bijgebleven van dit korte verhaal, Oh ja, “ makkelijk leven” heet het. Ik moet bij de naam Herman Koch altijd denken aan “debiteuren crediteuren”en dan vergeet je dat hij toch stiekem ook best wel heel goed kan schrijven natuurlijk. Heeft ie ook  allang bewezen. Het werk vind je nu weer  in de bibliotheek. Dus lijkt het je wat, kome dan even bij de Beethovenlaan je boekje pakken. Wil je zelf iets kwijt of delen met anderen,  laat het achter in de bieb en op deze wijze voorzien we elkaar weer van nieuw leesvoer.

Ik ga hiermee afsluiten en ik ga, voordat ik een volgend blog op deze manier ga schrijven, eens goed nadenken over wat ik wil gaan vertellen. Want dat kun je achteraf allemaal corrigeren en redigeren, maar dan wordt het ook wel een heel gedoe. Je moet natuurlijk wel zorgen dat het een beetje netjes op papier komt . Er  komt in ieder geval een eerste versie, dus daar ga ik nu mee aan de gang. Binnenkort meer!