Danilo wil bewegen!

Help jij Danilo bewegen? Steun ons dan!

Wij zijn Stefan en Marcel, mannen van een zekere leeftijd en gelukkig gezond. Terwijl de wereld nog in de greep is van het Corona Virus gaan wij een klein steentje bijdragen om het “nieuwe normaal” vorm te geven.

Wij gaan op 16 mei meedoen aan het fieldlab evenement in Enschede waarbij we 10 km zullen hardlopen om ons pr scherp te zetten. Wij kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Geef ons het beslissende zetje! Ga naar https://www.danilofoundation.com/ en doneer via ideal.

Danilo is 9 jaar oud en is meervoudig gehandicapt vanwege aangeboren aandoeningen aan vitale delen van zijn hersenen. Hij kan zéér beperkt zien en niet praten. Door deze handicap kan hij niet zelfstandig staan, zitten, normaal bewegen, eten en drinken. 

Het Mollii Pak helpt Danilo bewegen!

Het is een uniek hulpmiddel voor kinderen met spasticiteit, beperkte mobiliteit, verhoogde en verminderde spierspanning. Mollii geeft elektrische stimulering via speciaal ontworpen kleding en helpt op die manier het lichaam te ontspannen voor meer mobiliteit, functionaliteit en activiteit