herfstzondagDe weerberichten zijn bar en boos. Toch sta ik op tijd op, want ik heb n wedstrijdje vanmorgen. Zoals ik dat al jaren doe op de zondagochtend.

Thee opgezet, tas ingepakt, broodje erbij en terwijl ik aan tafel zit te eten lees ik dat de match is afgelast. Jammer. Had niet gedacht dat er vannacht zoveel water naar beneden was gekomen. Wat nu?

Naar buiten kijkend is het guur en buiig. Binnen is het beter. Samen met mijn lief, inmiddels ook wakker, maar even koffie gedronken. Jij wou toch nog iets aanpassen in de keuken toch? Tafeltje om wat meer bewegingsvrijheid te hebben ingeval van een puber-aanval? Ja, dat was een goed idee. Maar we gaan niet naar buiten. Kan ik niet een en ander omgooien in de bestaande inrichting? Dat blijkt te kunnen en ik heb mijn eerste dagbesteding voor deze eerste herfstdag.

Lief gaat naar de sauna dus ik kan mooi m’n gang gaan. Na en poosje is de inrichting zoals gedacht en staat de computer op een ander plekje (want in de keuken). Inderdaad, die pc waarmee deze jongen deze website maakt en waarmee nu dan ook het platform gereed is voor de schrijfsels. Voor u en voor eenieder die het leuk vind om te lezen. Zeker geschikt voor een regenachtige zondag.